Usa garaj

 

CULORI SI MODELE:


USA DE GARAJ– acest produs este indispensabil de garajul fiecaruia, iar noi va putem oferi doua tipuri de usi pentru garaj:

Usi de garaj sectionale – avand o durata medie de viata de 25.000 de utilizari, acest model este compus din panouri tip sandwich cu lamele de 500mm sau 610mm latime si de 40mm grosime care culiseaza in plan vertical in interiorul garajului, pe profile de ghidare. Garniturile de etansare asigura o buna izolatie, ceea ce impiedica patrunderea prafului sau a apei. Avand in vedere ca acestea au o deschidere verticala, ofera mai mult spatiu in fata garajului dar si in interiorul acestuia. In functie de optiunile fiecaruia, acestea pot fi actionate manual sau electric. Varianta electrica este actionata cu telecomanda sau cu buton, dar in cazuri exceptionale in care se intampla intreruperea energiei electrice, motorul poate fi deblocat si usa va putea fi folosita manual.

Usi de garaj tip rulou – cu un aspect simplu si estetic, acestea sunt confectionate din lamele de aluminiu cu latimea de 55mm sau 77mm, umplute cu spuma poliuretanica (asemanator rulourilor exterioare din aluminiu), asigurand izolare termica si rezistenta. Actionarea acestui tip de usa se face prin rularea covorului de lamele pe sistemul de ghidaj, intr-o caseta montata in partea superioara a deschiderii. Fata de usile sectionale acestea au un avantaj oferit de faptul ca usa se ruleaza intr-o caseta, ceea ce face ca restrictiile cu privire la adancimea garajului sau dimensiunea grinzii necesare montarii usii, sa fie mai usor de respectat. La fel ca si usile sectionale acestea pot sa fie actionate electric sau manual, cu recomandarea ca solutia electrica ar fi mai potrivita pentru acest model de usi pentru garaj. Usile de garaj tip rulou sunt cel mai des folosite in inchiderile de garaje deoarece instalarea ocupa un spatiu mult mai mic, iar montajul este de asemenea usor de efectuat.