Copertine

CULORI SI MODELE:

Catalog Sisteme Copertine

Catalog Materiale Copertine

COPERTINE – acestea sunt solutii de umbrire compuse dintr-un sistem, pe care ruleaza o panza speciala care asigura protectia si umbrirea spatiilor deschise, cum ar fi balcoane, terase sau verande aducand si o imbunatatire estetica acestora. Textilul de exterior, poate fi gasit intr-o gama variata de culori, putand fi inscriptionat cu diverse texte sau imagini publicitare, acesta este rezistent razelor UV, impermeabil 100% si tratat anti-mucegai, astfel copertina va avea o durata de viata indelungata. Acestea dupa forma si utilizarea lor se impart in trei categorii: copertine retractabile si copertine verticale de balcon.

Copertina retractabila – este tipul clasic de copertina, cu o structura rezistenta din aliaje usoare, dotata cu doua brate retractabile, fiind destinata pentru o utilizare zilnica in special spatiilor comerciale. Optional copertinele retractabile pot fi motorizate prin telecomanda sau comutator, iar pentru protectia acestora impotriva rafalelor de vant, acestea pot fi dotate cu senzor de vant, iar daca se doreste deschiderea lor doar in zilele insorite, de asemenea pot fi dotate cu senzor de soare. Dimensiunile maxime pentru copertinele retractabile sunt de 10 m lungime cu o deschidere de 3.5 m, avand posibilitatea de a fi reglate in momentul amplasarii la o panta intre 5 si 90 de grade. Copertina retractabila poate sa fie casetata, avand un aspect mai elegant, protejand astfel stofa impotriva deteriorarii.

Copertina verticala de balcon – aceasta se foloseste in special pentru protectia de soare, ploaie, vant sau praf a balcoanelor si teraselor. Este un model de umbrire simplu, pe baza unui tambur cu suport de prindere pe tavan sau de perete, materialul textil si frontul cu ajutorul unei manivele, ruleaza pana la nivelul dorit, avand si un sistem de prindere a frontului de balustrada cu doua carlige.