Inchideri terase


INCHIDERI TERASE – Bucura-te de terasa ta, indiferent de anotimp, prin dotarea acesteia cu un sistem retractabil de inchidere, cu ajutorul caruia pe un timp nefavorabil, protejezi terasa de vant, ploi sau zapada. Sistemele de inchidere sunt realizate dintr-un material din plastic transparent ce imitata intr-o oarecare masura geamul.

Rulou transparent – atat in forma casetata cat si necasetata, aceasta varianta de inchidere presupune un sistem de protectie vertical format dintr-un material din plastic transparent, cu o grosime de 0.8mm rezistent in conditii de vant, ploi sau zapada. Este un sistem care se poate utiliza pentru inchiderea teraselor, foisoarelor de gradina, cafenelelor, restaurantelor sau se pot folosi ca si pereti despartitori la spalatoriile auto, dar si in alte situatii.

Caspse si bride – aceasta solutie este practica si aspectuoasa dar mai avantajoasa, din punctul de vedere al pretului fata de varianta tip rulou. Este o modalitate de protectie a teraselor, bazata prin ancorarea materialului cu capse si bride.