F.A.Q.

Unde aveti showroom, vreau sa vad materialele?

R: In tendinta de a oferii clientilor nostrii cele mai bune preturi, am decis sa lasam showroom doar in Brasov, unde ne este si fabrica. In acelasi timp, agentiile din tara, cum este si cea din Cluj Napoca sunt dotate cu mostre de produse si mostrare de culori, iar colegii nostrii cand vin la masuratori, va pot pune la dispozitie toate colectiile de materiale necesare.

Veniti sa luati dvs masuratorile exacte?

R: Daca clientul a facut masuratorile aproximative, noi ii facem un pret pe baza acestor masuratori, iar daca pretul este acceptat, un coleg se va deplasa cand doreste clientul si va lua dimensiunile exacte. Dar daca clientul in prealabil nu se descurca cu masuratorile initiale, agentul nostru se va deplasa la client pentru a lua dimensiunile si pentru a stabili costul lucrarii.

Se poate sa veniti la masuratori dupa-masa, mai tarziu de ora 18:00?

R: Asiguram masuratorile in momentul cand doreste clientul. Pana la ora 20:00 de luni pana vineri suntem disponibili pentru clientii nostrii. In cazuri de exceptii, se poate stabilii si o ora mai tarzie.

Sambata asigurati masuratori? Dar montaj?

R: Sambata asiguram atat montaj cat si masuratori.

Masuratorile sunt incluse in pretul produsului?

R: Masuratorile nu sunt incluse in pretul produsului, acestea sunt GRATUITE in municipiul Cluj Napoca, drept dovada, chiar daca ne chemati la masuratori si nu va urma o colaborare noi, NU va taxam.